O nama


Tvrtka Velebit aktivnosti j.d.o.o. za usluge i turistička agencija osnovana je 2015.g. u Otočcu kako bi gostima ponudila razne avanturističke sadržaje. Prva smo turistička agencija koja se na području Otočca, odnosno Gacke doline i sjevernog Velebita počela baviti receptivnim turizmom kreirajući ponude koje uključuju boravak u prirodi i avanture. Naše poimanje turizma u prirodi je odgovorno. Odgovorni turizam je sadašnjost. Dakle, osim što pomažemo zajednicu kao društveno odgovorno poduzeće, također na našim turističkim rutama podupiremo lokalne OPG-ove i poduzetnike, te se brinemo da ne ugrožavamo prirodu i upozoravamo na važnost zaštite okoliša u suradnji s lokalnim vlastima.

U svom vlasništvu raspolažemo quadovima, kajacima, biciklima električnim biciklima, romobilima, tri kombija za transfere i streličarstvo te smo u mogućnosti ponuditi gotove pakete usluga, kao i pakete krojene po željama gostiju, od jednodnevnih izleta do višednevnih boravaka. Sve to uz slogan ‘Avantura na dohvat ruke’.

Dobitnici smo Medalje grada Otočca i Diplome sa velikom zlatnom medaljom na novosadskom sajmu turizma.

Dobitnici smo brončane povelje u kateogriji aktivnog turizam Suncokreta ruralnog turizma hrvatske za 2022.g.

Od 2019.g. ponosni smo član Lika destinacija klastera. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denis Lončar

Vlasnik tvrtke Denis Lončar (44 g.), rođen u Otočcu, aktivan je u turizmu preko 15 godina, završio je Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Opatiji.

Denis Lončar