O nama


Tvrtka Velebit aktivnosti j.d.o.o. za usluge i turistička agencija osnovana je 2015.g. u Otočcu kako bi gostima ponudila razne avanturističke sadržaje. Prva smo turistička agencija koja se na području Otočca, odnosno Gacke doline i sjevernog Velebita počela baviti receptivnim turizmom kreirajući ponude koje uključuju boravak u prirodi i avanture. Naše poimanje turizma u prirodi je odgovorno. Odgovorni turizam je sadašnjost. Dakle, osim što pomažemo zajednicu kao društveno odgovorno poduzeće, također na našim turističkim rutama podupiremo lokalne OPG-ove i poduzetnike, te se brinemo da ne ugrožavamo prirodu i upozoravamo na važnost zaštite okoliša u suradnji s lokalnim vlastima.

U svom vlasništvu raspolažemo quadovima, kajacima i biciklima, te smo u mogućnosti ponuditi gotove pakete usluga, kao i pakete krojene po željama gostiju, od jednodnevnih izleta do višednevnih boravaka. Sve to uz slogan ‘Avantura na dohvat ruke’.

Organiziramo teambuilding aktivnosti za tvrtke.

Vlasnik tvrtke Denis Lončar (39 g.), rođen u Otočcu, aktivan je u turizmu preko deset godina, završio je Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Opatiji.

Denis Lončar

Denis Lončar

Od travnja 2017.g. tvrtku je pojačao sa svojim znanjem i iskustvom Antonio Ladišić (21 g). Antonio je završio školu za šumarskog tehničara, a od stranih jezika govori engleski. Antonio je marljiva, odgovorna i vedra osoba. S obzirom da se naše aktivnosti baziraju na razgledavanju prirodnih ljepota i područja, tko može postupati bolje s prirodom od osobe koja ju pozna od škole. 

Antonio Ladišić

Antonio Ladišić

Sezonski u 2017.g. radila je i Ana Matasić (22 g.), a od 2018.g. postala stalan član ekipe Velebit aktivnosti. Ana je također završila za šumarskog tehničara te govori engleski jezik. Ana je marljiva, odgovorna i pozitivna osoba koja će uvijek pronaći najbolji način da se svi gosti osjećaju sigurno i zadovoljno. Ana je ljubitelj životinja te slobodno vrijeme provodi brinući se za svoju kobilu Fem.